€0,78
€456,78
€123.456,78

Gratis verzending bij bestellingen van meer dan €50,00 binnen België

Wie zijn Ryan & Rose?

Lindsey Ferrel is een super lieve vrouw uit Memphis in Amerika, ze is ook een mama van 2 prachtige dochters. Het bedrijf is genaamd naar haar eerste dochter Ryan Rose. Lindsey heeft de Cutie Clips en de Cutie Pats uitgevonden, haar man Bret werkt nu ook mee in de zaak dus het is een echt familiebedrijf. Toen ze Ryan Rose kreeg vond ze in de winkel geen enkel veilige, mooie speenkoord. Ze vond ze allemaal te lang of onveilig, uiteindelijk heeft ze besloten om ze zelf te maken. Ze postte paar foto’s of haar sociale media en de reacties daarop waren verrassend goed en er was heel veel vraag naar de Cutie Clips dus ze besloot ze dan te verkopen op Etsy en na een tijd begon het succes groter en groter te worden.

Alle Cutie Clips zijn handgemaakt en er zijn heel veel variaties er van.

 

 

In 2017 werd haar 2de dochter Charley Ruth geboren en toen had ze een idee waarom maak ik niet mijn eigen fopspeen want haar dochter nam geen enkele fopspeen aan. Toen dacht ze een fopspeen en een bijtring samen 2 in 1, zou toch top zijn? Na heel veel ontwerpen en testen kwam de eerste Cutie Pat uit in april 2018. Veel mama’s vinden het een briljant idee en tot nu is het nog een altijd een heel groot succes. We zijn super blij dat Little Treasures hun mogen vertegenwoordigen voor in België en Nederland want het is onze BESTSELLER geworden. Na zoveel jaren bestaan zijn er nu ook heel veel kleuren en hebben ze ook verschillende spenen dat bij elk kind past want elk kind is anders. Hier onder zie je welk speentje bij welk kind past.

 

Voor baby's zonder tanden

Voor baby's met startende tanden

Round stage 1

X

 

Round stage 2

X

X

Bulb

X

 

Flat

X

X

Slant

X

Er zijn nu zoveel veel fopspenen op de markt voor uw kindje waarom is deze Cutie Pat zo bijzonder of anders dan de andere?

Wat zijn de eigenschappen van een Cutie Pat?

 • 100% uit siliconen gemaakt
 • Er zijn 2 extra grote holtes zodat het kind goed er door kan ademen en de andere holte daar kan je een speenkoord aanhangen.
 • Het heeft een bijtbestendige speen want kinderen bijten heel graag op hun tutje en van te veel bijten gaat het speentje sneller scheuren.
 • De Cutie Pat heeft een grote ronde zachte schild zo kunnen de baby’s erop bijten waardoor ze hun tandvlees niet kunnen beschadigen.
 • Als extra functie heeft het aan de andere kant een bijtring zo kunnen de baby’s die doorkomende tandjes krijgen er gebruik van maken en hoef je niet extra een bijtring kopen want een fopspeen gebruikt het kindje heel vaak is ook altijd bij de hand.

 

Aanbevolen producten

 • Cutie pat flat
  Normale prijs
  €12,50
  Aanbiedingsprijs
  €12,50
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
 • Cutie pat
  Normale prijs
  €12,50
  Aanbiedingsprijs
  €12,50
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
 • Cutie pat bulb
  Normale prijs
  €12,50
  Aanbiedingsprijs
  €12,50
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
 • Mini Cloud Light - Wit
  Normale prijs
  €12,95
  Aanbiedingsprijs
  €12,95
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
€0,78
€456,78
€123.456,78