€0,78
€456,78
€123.456,78

Gratis verzending bij bestellingen van meer dan €50,00 binnen België

Waarom je baby inbakeren?

Slaapt je baby heel slecht ‘s nachts of valt die moeilijk in slaap? Dan is inbakeren een win-win oplossing voor veel baby’s en ook voor jullie als ouders want dan hebben jullie een betere nachtrust dan om de zoveel uur weer wakker worden omdat jouw kleine spruit niet meer wilt slapen of heel snel wakker wordt.

 • Waarom inbakeren?

Je baby heeft maandenlang gezellig en warm in jouw buik gezeten. Opeens krijgt hij/zij super veel ruimte en daardoor voelen de baby’s zich heel ongemakkelijk of onveilig bij. Door je baby strak in te wikkelen gaat hij/zij snel tot rust komen omdat die terug het baarmoedergevoel heeft.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jouw kindje heel de dag ingebakerd zit. Als je baby overdag overprikkelt raakt dan kan je best hem/haar even terug inbakeren zodat je baby terug tot rust kan komen.

 

 • Wat kan je doen?

Baker je baby vanaf de schouders tot en met de voeten met een grote hydrofiele doek want zo krijgt je baby het niet te warm tijdens het slapen. Voordat je begint kleedt je baby niet te warm aan enkel een body’tje is genoeg.

Gebruik geen handdoeken, dekens of beddenlakens!

Neem zeker een kijkje op onze website want we hebben daar ook heel leuke grote hydrofiele doeken van Jollein. Ze zijn fris van kleur en het past bij elk geslacht.

 

 • niet inbakeren?

Verhoogde kans op dysplastische heupontwikkeling

Bij koorts

Nog geen 24u geleden een vaccinatie gehad

Luchtweginfectie of last van benauwdheid (bv. bij RSV)

Heel vaak melk terug geeft

 

Wanneer stoppen we geleidelijk met inbakeren?

Als je baby 4 à 5 maanden is omdat die meestal begint te draaien of rollen en dan is dat gevaarlijk. Dan moet je overschakelen naar een slaapzak. Bij ons vind je een aantal leuke slaapzakken neem zeker is een kijkje.

Hier heb je een 4 seizoenen slaapzak van Jollein. Wij hebben daar 2 kleuren van roze en groene als motief staat er walvissen op. Deze slaapzak heeft 2 delen. Binnenste deel kan je gebruiken als een zomerslaapzak. Als het warmer wordt is dat ideaal voor jouw kleine want die hebben geen mouwen. Als het winter is kan je de 2 samen gebruiken of enkel de slaapzak met mouwen aan jou de keuze. De 2 slaapzakken hangen aan elkaar vast door middel van drukknoopjes dus je kan het gemakkelijk eruit halen.

De slaapzakken van House of Jamie kan je makkelijk herkennen door het strikje onderaan de slaapzak. Ze hebben altijd wel neutrale kleuren maar met het strikje maakt dat iets specialer.

Aanbevolen producten

 • Cutie pat flat
  Normale prijs
  €12,50
  Aanbiedingsprijs
  €12,50
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
 • Cutie pat
  Normale prijs
  €12,50
  Aanbiedingsprijs
  €12,50
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
 • Cutie pat bulb
  Normale prijs
  €12,50
  Aanbiedingsprijs
  €12,50
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
 • Mini Cloud Light - Wit
  Normale prijs
  €12,95
  Aanbiedingsprijs
  €12,95
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
€0,78
€456,78
€123.456,78