€0,78
€456,78
€123.456,78

Free shipping on orders over €50,00 within Belgium

About us

Hallo, wij zijn Sylvia en Mun Lau, eigenaars van Little Treasures. Overdag werkt Sylvia in een kinderdagverblijf in Antwerpen België, haar liefde en passie voor baby's en kinderen was er sinds kinds af aan en de laatste 6 jaar begon ze haar dromen en passie te achtervolgen. Sylvia vond haar partner Mun Lau bijna 3,5 jaar geleden en sindsdien delen ze dagelijks elkaars passie.

De afgelopen jaren hebben we allebei onze dromen besproken en samen hebben we besloten om onze eigen kinderopvang te starten. Wij zijn van mening dat het hebben van de juiste mensen essentieel is bij het verzorgen van baby’s en kinderen, maar het is ook erg belangrijk dat de juiste producten en hulpmiddelen worden gebruikt.

We willen onze ervaring, kennis en passie met iedereen delen en samen met onze webshop willen we een platform bieden voor mensen om hun benodigdheden te kopen waarvan wij geloven dat ze gezond en positief zijn voor uw dierbaren.

Mun Lau

Oprichter

Een technerd die dezelfde passie deelt als zijn partner. Hij zorgt ervoor dat de passie voor baby's wordt gedeeld tussen alle bestaande ouders door een platform te bieden dat voor iedereen toegankelijk is.

Sylvia

Oprichter

Laat je niet voor de gek houden door haar kleine hoogte, Sylvia zit vol met energie en passie voor kinderen. Geef haar een kamer vol met huilende baby's en voor je het weet dan zorgt ze ervoor dat elk van hun blij en aan het lachen zijn.

€0,78
€456,78
€123.456,78